Fredag 29. september dro 37 barn i alderen 8-12 år på kick-off på Røros. Spente og forventningsfulle, med sovepose og luftmadrass under armen. Denne helga skulle bestå av masse håndball og sosialt  samvær for både store og små.

 

Vi var innlosjert på en barnehage rett overfor Verket Røros, som skulle være treningsarenaen vår hele helga. Vi ble møtt av et bugnende buffè bord, hvor alle spiste godt etter kjøreturen. Det bordet var forresten stort sett bugnende hele helga, alt fra varm lunsj med nuggets og kyllingpølser til taco og heimlaga lapskaus. All matordninga var organisert av foreldre, dog nøye planlagt på forhånd av komiteen.

Vi hadde engasjert trenerinstruktør Roar Aksdal gjennom Norges håndballforbund. Han var med oss hele lørdagen. Trenere og lagledere starta dagen med en times teoribit, før vi tok felles oppvarming til musikk HELE LEIK HÅNDBALL. Deretter var Roar med hvert lag i 1 1/2 time. Dette var utrolig inspirerende og lærerikt, både for den som er forholdsvis fersk i trenerteam og for de rutinerte. Tror spillerne likte nye øvelser og god veiledning underveis. 

I mellom treningene ble det servert masse frukt. Typisk kveldsaktivitet for ungene er kortspilling, tegning og hudpleie med ansiktsmasker! I og med at vi bodde på en barnehage, var det også mye å finne på ute.

Søndagen gikk med til treningskamper mot Malvik og Røros for J11 og J12. Vi hadde også leid turnhallen hele søndagen. Den ligger vegg i vegg med de tre håndballflatene, så her kunne ungene springe imellom håndballkamper og turning.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi avslutta ei topp helg med håndball, på håndballbanen: kamper mellom foreldre og barn. Kampene kunne vart mye lengre, for dette var toppers!

Da gleder vi oss på ny håndballsesong! Vi har plass til flere, kom og prøv :-) Trening for minihåndball starter etter høstferien, mens serielagene er godt i gang allerede. Vi har minihåndball for J/G 7, J/G 8, J/G 9, og seriespill for J10, J11 og J12.     

Leik håndball er en utrolig fin plass å være for både små og store.