Da er det klart for prøving av klær fra Trimtex. Onsdag 14.10. kl 19-21 i gymsalen på Eid. Vi har i år fått bedre utvalg i størrelser, og har prøveklær i 130-XXL.
 
Husk å hold 1 meters avstand, og kom kun om du er frisk!
 
NB! Bestillingsfrist 18.10.
 
Se informasjon fra Trimtex her:
 
Før du kan starte å bestille må du registrere deg.
Velg «Logg inn» om du allerede er registrert som bruker på trimtex.no eller “Ny konto” om det er første gang du bestiller fra oss. På mobil må du scrolle litt nedover på siden for å finne disse to valgene.
Klikk deg inn på linken her for å komme til nettbutikken: trimtex.no/no/teamshop/leikski20
Eller logg inn med aktiveringskode/teamkode: leikski20
 
Du skal motta en ordrebekreftelse fra oss når din ordre har gått gjennom.
Vi anbefaler å bruke Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt, f.eks vil brukere av Internet Explorer kunne oppleve noen problemer.
Lurt tips! Kommer man “bort” fra klubbsidene, kan man alltid klikke på klubbnavnet øverst på siden for å komme tilbake igjen. På mobil vises dette ved å gå på menyen øverst til venstre.
Hvis noen har problemer med å logge inn, eller andre henvendelser, nøl ikke med å ta kontakt enten på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller per telefon 37 26 91 00.
Melding fra Idretten Online - informasjon til deg som har mottatt denne.
 
Noen av våre medlemmer har mottatt melding fra Idretten Online om verifisering av sitt medlemskap. Dette gjelder medlemmer som ikke har bekreftet sitt medlemskap hos Norges Idrettsforbund, da sendes det ut følgende melding:
"I henhold til nye regler fra NIF som tredde i kraft 01.01.2020 må alle medlemmer som er med i Norsk Idrett bekrefte sitt medlemskap."
 
Dette er en del av de utfyllende regler for registrert av medlemsopplysninger og rapportering til NIF. Alle idrettslag i NIF må elektronisk registrere medlems- og organisasjonsdata og må avgi en årlig rapportering av medlems- og organisasjonsdata til NIF. Når du registrerer deg i Min Idrett, brukes personnummeret ditt for å verifisere at du er du. Det sendes videre til Buypass som igjen gjør oppslag mot folkeregisteret. NIF lagrer ikke personnummeret du angir. Verifikasjon av personer er nødvendig for å sikre at NIF har kontroll på hvem som er en del av norsk idrett, slik at NIF kan sikre ivaretakelsen av krav til kompetanse, egnethet og at fordeling av midler blir basert på riktig grunnlag.
 
Det står mer info om dette på idrettsforbundet.no her:
 
For deg som ikke har mottatt mail eller sms fra oss og ønsker å være medlem kan innmelding via www.leik.no benyttes, eller kontakt oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. så hjelper vi deg gjerne!
Medlem_i_Leik.PNG
For valg av ny nestleder for idrettslaget gjennomfører vi ekstraordinært årsmøte.
Tid: tirsdag 18.08. kl. 18:30
Sted: møterom Eid Skole.
Vi deler samtidig ut midler fra Leiks fond.
 
Saksliste:
1. Åpning
    Godkjenning av innkalling og saksliste
2. Konstituering
    Valg av dirigent, referent og to medlemmer til å skrive under protokollen
3. Valg av nestleder
4. Utdeling fra IL Leiks fond
5. Avslutning
 
Vel møtt!
 
Mvh hovedstyret i IL Leik

Som følge av koronapandemien har styret besluttet at årsmøtet skal avholdes skriftlig. Dette er det nå anledning til, jf. uttalelse gitt av NIFs lovutvalg 12. mars 2020.

Fullstendig sakliste med alle saksdokumenter finnes på leik.no og Leiks facebookside.

Årsmelding

Årsresultat

Budsjett

Valgkomiteens innstilling

Saksdokumentene vil i år ikke finnes i skriftlig utgaver på våre samvirkelag pga covid-19.

For å ha stemmerett og kunne velges til verv må man ha vært medlem av il Leik minimum én måned, fylle minst 15 år i 2020, og ha gjort opp sine økonomiske forpliktelser til idrettslaget.

Vedlagt ligger sakslisten med forslaget til vedtak fra styret. Denne fungerer som din stemmeseddel. Kopier denne og send i retur for å avlegge din stemme. Har du kommentarer, skriver du selv inn dette under aktuelt punkt.

Denne sendes innen 25. juni til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller i post til

Postboks 15, 7212 Korsvegen

Med vennlig hilsen

Styret

______________________
med vennlig hilsen
Eirik Grøtan Sundstrøm
mobil: 909 28 824