Skriv veldig gjerne antall år du har mottatt utmerkelser også når du leverer trimskjema😊! Vi har fått rot i registreringssystemet vårt - og vil veldig gjerne være på den sikre side!

OBS OBS! Til alle dere som skal levere trimskjema (hvis du ikke registrerer alt på app) - barn eller voksen - disse skal sendes til følgende mailadresse: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller i posten: Tonje Kvarløff Lerånn, Gresjmovegen 5, 7212 Korsvegen. Vi har hatt endringer av ansvarsoppgaver i avdelinga😊

Romjulsmarsjen arrangeres lørdag 28. desember (4. juledag). Oppmøte og påmelding ved Fælfætte kl. 11.00.. Uttrekkspremier på startnummer., kaffe og gløgg serveres Vel møtt til en fin tur!

Sabotørmarsjen 25 år.

søndag 22.september 2019 kl.11.00 ved Grønlia på Gåsbakken.

Årets Sabotørmarsj, den 25.i rekken, avholdes med åpning i Grønlia.

Sabotørmuseet i Grønlia blir åpent for publikum fra kl.1000

Parkering blir i Grønlia, med start og innkomst samme sted.

Marsjen går om Myrasaga, og retur om Hammeråsen tilbake til Grønlia. Vi passerer steder med historiske hendelser. Orientering underveis ved Rolf Erik Kjøsen. Det blir også en orientering i «Hotell Norge» om sabotøraksjonene, ved lærer og historiker Egil Sallaup.

Marsjen er på 6 km tur-retur.

Kaffe og noe å bite i blir å få kjøpt.

Startkont. Kr.100 for voksne, familie kr.150

I forbindelse med jubileumsmarsjen får alle deltakere en pin som er en kopi av Lingeklubben sin logo. Denne blir produsert i et begrenset opplag.

Diplom etter første gangs deltakelse, medaljer etter 5-10 og 15 år.

Marsjen teller 2 poeng i trimavdelingens aktivitetsskjema.

Velkommen!

Arr. IL Leik, trimavd/