Styret i Trimavdelinga har bestemt at posten på Almåsåsen blir stående som en permanent posthttps://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/td8/1.5/16/1f60a.png");">😊.

Vårposten på Isåskneppen blir stående til over pinse. Da erklærer vi våren som over og sommeren på plasshttps://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t37/1.5/16/1f31d.png");">🌝!

Ønsker dere alle ei flott pinsehelg!

Informasjon: Vårsleppet og ny trimpost på Reksåsåsen på Gåsbakken.
Da er løypa lagt for Vårsleppet og posten blir stående til våren . Flott tur! Den åpnes for innsjekk kl. OO.01, 25. mai.

Veibeskrivelse: Start ved Gåsbakken skole, 200 m til Jåraveien. Følg Jåraveien 800 m, ta av til venstre før Reksåsvatnet. Følg merket vei ca 1 km. Deretter skogsvei til trimposten. Merket med oransje og noen blå merker. Det er mulig å sykle en del av veien. God Tur!

Slik situasjonen nå har utviklet seg anbefaler vi på det sterkeste at ALLE bruker app (android, iphone) for å registrere trimpoeng fremfor å skrive i bøkene. Dere som allerede bruker app: oppfordre, støtt og veiled de som ønsker/ bør gå over til digital løsning. Så flott at disse brukes så flittig nå i disse tider. Men av sikkerhetshensyn vil bøkene bli fjernet fra kassene de nærmeste dagene. Om du ikke vil bruke app ber vi deg om å bare notere datoen for besøket i trimskjemaet ditt.

Vårsleppet går i år til Reksåsåsen på Gåsbakken. På grunn av smittevern kan vi ikke gjennomføre vårsleppet slik vi har gjort før. For å unngå å samle for mange personer på samme tid vil det være mulighet til å sjekke inn på Reksåsåsen hele dagen, og ved å betale inn startkontingent på 50 kr per person (200 for familie) til IL Leik trim på Vipps får vi oversikt over deltagere. Husk å merke med navn på de som deltar. Søk opp Leik trim og friidrett eller 539390 på vipps eller overfør til kontonummer 4230 09 04445.

For å få registrert to poeng for Vårsleppet på trimpoeng må det betales inn på Vipps og det må sjekkes inn på appen i løpet av 25. mai. Har du ikke app; send melding om at du har gått til Jorid: 478 89 510.

Info om start og parkering kommer.

Skriv veldig gjerne antall år du har mottatt utmerkelser også når du leverer trimskjema😊! Vi har fått rot i registreringssystemet vårt - og vil veldig gjerne være på den sikre side!