Sabotørmasjen 2020
søndag 20. september

Oppmøte ved Orkla Industrimuseum kl. 12.00.
Vi går langs togtraseen til Klinghåmmår`n. Der vil Trond Heggem orientere om den misslykka sabotasjeaksjonen mot Thamshavnbanen.
Arne L. Haugen vil legge ned blomster ved minnestøtta etter Odd Nilssen

Startkontingent kr. 100 Familie kr. 150


Arr: Idrettslaget Leik    Meldal Historielag

Midtsommarløpet er ei rundløype på ca 10 km med start og mål ved Korsvegen stadion. Det arrangeres tirsdag 23. juni. Løypa går hovedsaklig på sti og grusvei.

Start mellom kl 16.00 til 18.30. I år er vi avhengig av å vite hvem som ønsker å delta på forhånd, og har derfor forhåndspåmelding. Vi har et maksantall på 200 startende. Det vil ikke bli arrangert konkurranseklasse med tidtaking i år.

For påmelding: Reserver plass på arrangementets Facebook-side eller send informasjon om navn og ca starttidspunkt på sms til Jorid på 478 89 510 eller Ingvild på 915 13 839. Påmeldingsfristen er søndag 21. juni kl. 12.00. Det vil ikke bli anledning til å melde seg på løpet etter dette.

Det vil bli trukket ut flotte premier blant alle startende. Og løpet gir to ekstra trimpoeng ved deltagelse.

Betaling skjer via Vipps ved oppmøte 23. juni. Vi har ikke muligheter til å ta imot kontanter. Har du ikke Vipps løser vi dette på annet vis.

Påmelding trim kr 100
Familie kr 200

Styret i Trimavdelinga har bestemt at posten på Almåsåsen blir stående som en permanent posthttps://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/td8/1.5/16/1f60a.png");">😊.

Vårposten på Isåskneppen blir stående til over pinse. Da erklærer vi våren som over og sommeren på plasshttps://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t37/1.5/16/1f31d.png");">🌝!

Ønsker dere alle ei flott pinsehelg!

Mandag 8. juni inviterer vi til dugnad. Oppmøte Gaustadlykkja kl. 18. Deltagelse gir 2 ekstra trimpoeng.. Vi behøver hjelp til merking av stier og rydding. Har du motorsag eller ryddesag- ta gjerne med! Fint om du skriver i kommentarfeltet om du kommer og om du evnt tar med deg noe😀.

Informasjon: Vårsleppet og ny trimpost på Reksåsåsen på Gåsbakken.
Da er løypa lagt for Vårsleppet og posten blir stående til våren . Flott tur! Den åpnes for innsjekk kl. OO.01, 25. mai.

Veibeskrivelse: Start ved Gåsbakken skole, 200 m til Jåraveien. Følg Jåraveien 800 m, ta av til venstre før Reksåsvatnet. Følg merket vei ca 1 km. Deretter skogsvei til trimposten. Merket med oransje og noen blå merker. Det er mulig å sykle en del av veien. God Tur!