Midtsommarløpet er ei rundløype på ca 10 km med start og mål ved Korsvegen stadion. Det arrangeres tirsdag 23. juni. Løypa går hovedsaklig på sti og grusvei.

Start mellom kl 16.00 til 18.30. I år er vi avhengig av å vite hvem som ønsker å delta på forhånd, og har derfor forhåndspåmelding. Vi har et maksantall på 200 startende. Det vil ikke bli arrangert konkurranseklasse med tidtaking i år.

For påmelding: Reserver plass på arrangementets Facebook-side eller send informasjon om navn og ca starttidspunkt på sms til Jorid på 478 89 510 eller Ingvild på 915 13 839. Påmeldingsfristen er søndag 21. juni kl. 12.00. Det vil ikke bli anledning til å melde seg på løpet etter dette.

Det vil bli trukket ut flotte premier blant alle startende. Og løpet gir to ekstra trimpoeng ved deltagelse.

Betaling skjer via Vipps ved oppmøte 23. juni. Vi har ikke muligheter til å ta imot kontanter. Har du ikke Vipps løser vi dette på annet vis.

Påmelding trim kr 100
Familie kr 200

Mandag 8. juni inviterer vi til dugnad. Oppmøte Gaustadlykkja kl. 18. Deltagelse gir 2 ekstra trimpoeng.. Vi behøver hjelp til merking av stier og rydding. Har du motorsag eller ryddesag- ta gjerne med! Fint om du skriver i kommentarfeltet om du kommer og om du evnt tar med deg noe😀.

Informasjon: Vårsleppet og ny trimpost på Reksåsåsen på Gåsbakken.
Da er løypa lagt for Vårsleppet og posten blir stående til våren . Flott tur! Den åpnes for innsjekk kl. OO.01, 25. mai.

Veibeskrivelse: Start ved Gåsbakken skole, 200 m til Jåraveien. Følg Jåraveien 800 m, ta av til venstre før Reksåsvatnet. Følg merket vei ca 1 km. Deretter skogsvei til trimposten. Merket med oransje og noen blå merker. Det er mulig å sykle en del av veien. God Tur!

Styret i Trimavdelinga har bestemt at posten på Almåsåsen blir stående som en permanent posthttps://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/td8/1.5/16/1f60a.png");">😊.

Vårposten på Isåskneppen blir stående til over pinse. Da erklærer vi våren som over og sommeren på plasshttps://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t37/1.5/16/1f31d.png");">🌝!

Ønsker dere alle ei flott pinsehelg!

Vårsleppet går i år til Reksåsåsen på Gåsbakken. På grunn av smittevern kan vi ikke gjennomføre vårsleppet slik vi har gjort før. For å unngå å samle for mange personer på samme tid vil det være mulighet til å sjekke inn på Reksåsåsen hele dagen, og ved å betale inn startkontingent på 50 kr per person (200 for familie) til IL Leik trim på Vipps får vi oversikt over deltagere. Husk å merke med navn på de som deltar. Søk opp Leik trim og friidrett eller 539390 på vipps eller overfør til kontonummer 4230 09 04445.

For å få registrert to poeng for Vårsleppet på trimpoeng må det betales inn på Vipps og det må sjekkes inn på appen i løpet av 25. mai. Har du ikke app; send melding om at du har gått til Jorid: 478 89 510.

Info om start og parkering kommer.